Welkom bij de club!

Steeds meer volwassenen willen borstcrawl leren zwemmen en jij wilt dat natuurlijk ook. Je wilt lekker baantjes trekken in het zwembad of in de zomer lekker buiten in het open water. En het liefst wil je niet alleen maar schoolslag kunnen zwemmen. Of je hebt de sportieve ambitie om een keer mee te doen met een triatlon, of met de Roermond City Swim of een ander 'Open Water Event'. Maar waar kan je als volwassene nu terecht voor het leren of het verbeteren van jouw borstcrawl?

Nou, bij ons dus! Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het les geven aan kinderen, tieners en volwassenen van ieder niveau, durven we te garanderen dat we van jou een betere zwemmer kunnen maken. Of je nu een beginner bent die nog geen hele baan borstcrawl kan zwemmen, of een triatleet die wil werken aan een betere zwemtechniek, of zelfs een wedstrijdzwemmer met jarenlange ervaring, er is altijd nog wat te leren en ons beproefde lessysteem kan jou daarbij helpen.

Via onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van aankomende cursussen en events in de regio en geven we je handige tips en weetjes voor zwemmers en triatleten. En kan je niet meer wachten en wil je nú meer informatie of heb je vragen over ons cursusaanbod of zwemmen in het algemeen? Stuur ons dan snel een mailtje.

Vul snel  je gegevens hieronder in om op de hoogte te blijven en hopelijk zien we je dan bij een volgende cursus of event!


 
* dit is een verplicht veld
Email Marketing Powered by Mailchimp